Deze zondag: Matinée Française in de Roma met Eddy & les Vedettes

Afgelopen dinsdag stond Eddy et les Vedettes nog op de planken van de Utrechtse Schouwburg met de theatervoorstelling ‘Une Belle Histoire’. Status: strak uitverkocht, sinds weken. Dit weekend speelt de band een thuiswedstrijd in Antwerpen tijdens de Soirée en Matinée Française. Wat kan men verwachten van ‘Si on chantait’? Een heleboel, leer het affiche ons.

soireeEddy et les Vedettes wordt tijdens deze show namelijk muzikaal bijgestaan door een groot aantal bijzondere zangers en zangeressen. Onder andere Helmut Lotti, Filip Jordens, Jo Lemaire, Pascal Deweze en Patrick Riguelle maken hun opwachting. Daarachter staat een leger aan topmuzikanten klaar, waaronder trompettist Jo Hermans, accordeonist Gwen Cresens en multi-instrumentalist Koen de Cauter. De bedoeling? Het mooiste en beste van 70 jaar chansongeschiedenis rocken. Op de setlist staan onder andere Brel, Gainsbourg, Gall, Piaf, Dassin, Trenet en Bécaud. Meezingen is niet alleen toegestaan, maar ook zeer gewenst. Ken je de tekst niet par cœur? Geeft niets: gewoon doen alsof je meezingt en ondertussen alle Fransen woorden uitkramen die je kent, is óók participeren!

Helaas is de Soirée Française op zaterdagavond 24 mei al volledig uitverkocht. Geen stress: op zondagmiddag, na een wijntje op het terras en een eventueel tochtje naar de stembus, kun je om 15:00 uur terecht bij de matineevoorstelling. Zondagmiddag is immers het nieuwe zaterdagavond.


Matinée Francaise, ‘Si on chantait’ avec Eddy et les Vedettes et des invitées speciales
zondag 25 mei | 15:00 uur | €20/€22 | meer info

Comments

comments